top of page

MEMORIAL JUANJO GARRA

Comença el compte enrere per a fi d'any i també per a la celebració d'una nova edició de la Sant Silvestre del Pont de Suert. Aquest any FEM 13 ANYS!!!


Qui ho anava a dir, quan al 2008, un grup d'una vintena d'amics vam quedar després de dinar d'un 31 de desembre, per córrer durant 30 minuts pels carrers del poble. L'objectiu era acomiadar-nos de l'any fent la nostra particular Sant Silvestre.

Allò va servir per engrescar-nos l'any vinent i organitzar la Sant Silvestre del Pont de Suert, la segona edició, ja que per nosaltres la "quedada del 2008" ja va comptar.

En aquestes 12 edicions hem assolit arribar a la xifra de 300 corredors en més d'una ocasió. Tot un èxit tenint en compte que estem en un lloc llunyà de les gran ciutats.
Podem seguir dient que la Sant Silvestre del Pont de Suert, segueix sent la 2ª més important de la província de Lleida, cosa que ens enorgulleix enormement i que ens segueix animant a seguir treballant.

Personalment, m'il·lusiona i m'emociona el passejar pel poble i rebre comentaris de gent que està començant a còrrer per a debutar a la Sant Sivestre del Pont de Suert o gent que s'ha convertit en corredor habitual gràcies a la Sant Silvestre. Aquests són els veritables motius per seguir treballant amb força any rere any i conservar aquest "regal" pel poble.

Aquest 2022 cel·lebrem la 13ª Edició. L'objectiu, millorar. El compromís, fer-ho. La il·lusió, seguir creixent i captar nous atletes de tots els nivells i totes les edats.
Per això, aquest any seguirem treballant amb força per a que "LAMÉSFREDA" cada cop sigui més espectacular, mantenint el mateix circuit. Es millorarà tot el que es pugui millorar i seguirem potenciant la MINI SANT SILVESTRE, aquest any la 9ª Edició,  indispensable per a promocionar l'esport de base i per a cobrir les peticions rebudes, corregint els errors i rebaixant els preus al màxim per a que la participació sigui massiva.

Escoltem, i farem el possible per a millorar la nostra Sant Silvestre, la més freda, però alhora la més càlida i amb més ambient.

Perquè Memorial Juanjo Garra?

Durant l'any 2013 ens va deixar el nostre company i AMIC Juanjo Garra.
Juanjo era l'alegria en persona. Un paio que sempre estava alegre i li encantava compartir la seva alegria.
Tots els moments que vaig compartir amb Juanjo els recordo a la perfecció, ja que tots els moments tenien alguna cosa especial. Era una persona que de cada moment feia un GRAN moment, com ell, una paio petit però una GRAN PERSONA.
Juanjo ens va ajudar a "tirar" endavant aquest projecte i cada any hi era present, pujant de Lleida a corre cuita per a poder estar a la línea de sortida i compartir LAMÉSFREDA amb nosaltres.
Per aquest motiu, durant totes les edicions volem tenir-lo present i volem que tots els corredors corrin amb el seu nom al dorsal. Juanjo es mereix això i molt més.

Et trobarem a faltar Juanjo. Una forta abraçada, allà on estiguis.


Us hi esperem a tots! Fem entre tots que la cursa sigui una GRAN cursa

bottom of page